Párommal jó pár éve együtt vagyunk, voltak jobb és rosszabb periódusaink kapcsolatunk során, de hát ezzel szerintem mindenki így van. Néha nehezen toleráljuk egymást, sokszor más fontos neki és más nekem. De a gyerekeinket mind a ketten nagyon szeretjük.
2007 év elején tudtam meg, hogy babát várok és ennek nagyon örültem, mert már úgy egy éve ez volt a vágyam. A várandósságom nagyjából probléma mentes volt, A 32 hetes UH-n kiderült, hogy kislányt várunk és elkezdődött a név ötletelés. Nehezen ment, mert ahogy az lenni szokott, ami nekem tetszett, Balázsnak nem jött be és fordítva. Neki már régebb óta tetszett a Helga név, én nem kifejezetten rajongtam érte, bár hozzá teszem, nem is a névvel volt problémám, hanem hogy társítottam hozzá a tulajdonosát, ismertem egy Helgát, aki elég könnyű vérű, rossz hírű lány volt, talán ezért voltam kissé negatív a név irányában. De végül is megbékéltem ezzel és félre raktam az ilyen irányú gondolataimat.
A baba 2007.09.07.-én a 39 héten jött a világra, vagyis két időpontom volt, a 12 heti UH-ig 09.07. szerepelt, mint kiírás dátuma, aztán megváltoztatták ezt, mert kisebbnek mérték a picit, így 2007.09.14. lett ezután a dátum.
A CTG-m viszont rossz volt és hiába ittam meg egy kávét és lépcsőztem négy emeletet, akkor  sem változott, így a doki jobbnak látta megindítani a szülést.
Reggel 9-re mentem és a leányzó este fél 6-ra lett meg, 2850 grammal és 51 centivel.
Ezek után boldog időszakok jöttek, Helga 5 hós kora után végigaludta az éjszakát, sajnos a szoptatás nem igazán sikerült, így elég hamar pár hetes korától tápszert is kapott, aztán végleg leszokott az anyatejről.